Menu

Liyakat-Sen Genel Merkez Yönetiminden İl Müdürü Çalışkan´a ziyaret

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Çalışkan Liyakat Sen Genel Merkez Yönetimini Makamında Kabul Etti.

 
Ziyarete, Liyakat Sen Genel Sekreteri Ahmet Zengin, Genel Başkan Yarımcısı Kuddüsi Akgün, Kadın Kolları Genel Başkanı Hacer Çelebi ile Karaman Şube Başkanı Murat Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
 
Zengin, Liyakat-Senin çalışmaları hakkında Sayın Çalışkan’a bilgiler verdi. 
 
Zengin, sendikal faaliyetler çerçevesinde üyelere özel olarak illerde kurslar ve eğitim programları düzenlediklerini; diğer kurumlarda ve il, ilçelerde yapılarını kademeli olarak oluşturduklarını; diğer sendikalar ile koordineli bir şekilde çalışmalar yürüttüklerini ve eğitimin çıtasını yükseltebilmek adına sivil toplum kuruluşları ile işbirliği ortamı sağladıklarını aktardı. 
 
Ayrıca Zengin, Sendika olarak her zaman devletin yanında olduklarını ve devletin kamuya hizmetinde biraz olsun yükünü hafifletmek için çalıştıklarını ifade etti. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren sayın Çalışkan, Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı faaliyetlerden bahsederek sendika ve diğer tüm sivil toplum kuruluşlarının eğitime katkılarının bulunduğunu, hizmet açısından çok önemli ve değerli olduğunu vurguladı. Liyakat Sen heyetine teşekkür ederek sendikal çalışmalarda başarılar diledi. 
 
Ziyaret sonrasında heyet ilde bulunan diğer üyeler ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.


Bu sayfa 2250 kez ziyaret edilmiştir.